tisdag, november 10

Lugnets sportbyte

LUGNETS SPORTBYTE HAR ÖPPNAT
En shop för begagnad sportutrustning öppnar den 9 November 2009. Lämna in till oss så förmedlar vi försäljning.

Öppettider försäljning och inlämning

Måndagar och onsdagar kl: 17-19

Lördagar kl 10-14

Du hittar oss vid Lugnets gamla Entré, vid badet.

Vi är i stort behov av att fylla lokalen med vinterutrustning. Städa garderoben, vinden och garaget och kom till oss med era urväxta vintersportutrustning. Vi vill helst ha barn och ungdomsutrustning. Helt, rent och fräscht


Källa: http://www.lugnetsaventyr.se/

Här har ni lite mer information om inlägget jag skrev igår angående Lugnets Sportbyte i Falun. Vi håller till i Lugnets gamla taverna/restaurang, samma lokal som vi hade RaceRoom i förut. Lämpligast är att gå in gamla ingången vid lugnetbadet. för mer frågor skriv fråga i kommentarer, kontakta mig, www.lugnetsaventyr.se eller kom helt enkelt in till oss på någon av våra öppettider!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du!
Det här har inte med Lugnets sportbyte att göra (fast jag har skrivit ut lappen och satt upp på mitt jobb), men jag undrar vad du har för mobil som är kompatibel med Trimble's Geocache Navigator? Jag har försökt fatta om man kan använda vilken mobil som helst, men på hemsidan (Trimbles) ser det ut som att det är Nokia som gäller. Jag är lite sugen på att testa... tycker du det fungerar bra?

Adam Steen sa...

Hej. Bra!

Jag har en Nokia 6220 classic. Du kan bara använda mobiler med en inbyggd GPS. Tror att det är bäst med Nokia till det. Jag tycker att det fungerar bra!