onsdag, maj 25

Styrka och stakning


Hallå.

Jag har precis kört ett styrkepass samt stakning på rullskidor till och från Lugnet. Kände mig precis som igår; helseg. Har dessutom fått någon konstig krampkänning i mina obefintliga magmuskler, så vid cirka var tionde staktag så känns det som att magen ska dra ihop sig fullständigt. Helknepigt, måste vara något som kommer från allt plantbärande. Idag har jag burit så jag är alldeles färdig i kroppen, satte mig till och med i bilen och sov i en timme mellan klockan 12 och 13. Heja plant! Vi var ute i 1,10 timmar på rullskidorna, och på gymet var vi i dryga timmen.

Hade med mig Adam Larsson under passet, det kan vara skönt med sällskap ibland, speciellt när man som jag för tillfället med allt plantsättande är lite mindre sugen på att träna. Nu ska vi gå och se "Hangover 2"!
Är ganska så öm i axlar och nedre delen av ryggen. "Ryggsäcken" som jag bär plantorna i är inte direkt mjuk mot kroppen och jag överdriver inte om jag säger att plantorna jag bär totalt väger 50-60 kilo. 


Blev ganska less idag när jag råkade trampa ned i ett blöthål med ena foten, fick lite rotation på plantorna jag bar, kunde inte räta upp lasset så jag ramlade, kände hur vattnet sipprade in typ överallt, men jag kunde inte röra mig med ryggsäcken på, så jag fick lirka mig ur, stapla om allt och sedan gå vidare igen. I min ilska så sparkade jag sönder ett par lådor och skrek några väl valda ord där i min ensamhet i skogen.


Nystaplat och redo igen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Rolig läsning. Det verkar vara gedigen träning att plantera skog. Iaf om man bär ut all plant själv. Förstår din frustration när du inser att du kommer vicka omkull i blöthelvetet :)

/Mandus

Joakim Gustafsson sa...

Varför inte använda en maskin?

Adam Steen sa...

Tack Mandus. Det är förhoppningsvis bra träning! :)

Joakim: Jag är ju maskinen, eller?! :)

Tobbe sa...

Maskiner är för klenisar...;)

Adam Steen sa...

Sant!