onsdag, juli 4

Långa skateintervaller med kort vila

Den här bilden är till dig Magnus Darvell!

Dagens första pass blev skateintervaller (första för i år) kring bostadsområdet vid östra Tandådalen. Det blev fyra stycken á 16 minuter med 2-3 minuters vila.

På de två första var jag ett totalsänke, så jag genade lite för att kunna hänga med de allra snabbaste. När det var dags för tredje intervallen så blev jag helt plötsligt piggare och kunde följa andraklungan med Gustav Eriksson , Oscar Svensson och Anton Hedlund. Fjärde intervallen så hade jag också sällskap med dessa herrar och kände mig ännu lite piggare, så det var bra.

Gubbpulsen har börjat slagit in nu då jag i början låg på max, men inte fick upp pulsen över 160. Medelpulsen på hela passet blev 145 och maxpulsen 177.

Simon Andersson har äntligen anlänt hit, han är en mäktig a-kille!

3 kommentarer:

stefan carlsson sa...

bildbevis på att du varit i åre finns nu på en prisbelönt blogg i din närhet./stef

Team Kalas sa...

Äntligen är bringan brun, fin, tränad och redo för årets visning! Som jag har längtat :)

Adam Steen sa...

Härligt Stef!

Kanoners Magnus :)