torsdag, december 26

1,30 timmar klassiskt

Jag körde ett lugnt och kortare klassiskt pass idag, samtidigt som Simon skulle köra intervaller, så det passade bra att åka ihop upp till Lugnets konstsnöslinga. 

Jag hade vallat mina mäktiga Atomic-skidor med en klisterblandning av: Rode Rossa, Start Universal och Guruwax Extreme 39. Det gick ju bra.. I en kvart. Lat som jag är så drog jag bara av det gamla klistret vid vallningen, därefter så lade jag nyss nämnda produkter direkt på, utan att göra en hård och hållfast grund. Hade föret varit som de föregående dagarna hade det hållit bättre, men idag var det en aning isigare och sockrigare i spåret, så det slet valla rätt så rejält. 

Kroppen kändes helt okej i alla fall, blev bara omkörd av 10-15 "tävlande" hets-motionärer runt spåret idag, så det får ju anses som bra. Klä,de till med fem impulser också, två diagonalt och tre stakning.

Bilder från dagen:


Skapliga spår.


Här lastas det på.
Förstår inte varför "alla" ska ploga nedför denna backe?!


Snösträngen.


Klubben för inbördes beundran!

Inga kommentarer: