söndag, december 1

14:e, inte nöjd, men ett fall framåt


Du hittar liveresultat här: http://www.idresk.se/online/ 

Jaha, 14:e idag. Bra pepp innan, hade lite svårt att få till skidorna till en början, men de gick bra under tävlingen. Första varvet åkte jag fort och kände att det fanns lite klipp i kroppen igen. Därefter var det en ren plåga in i mål, stress och spring uppför, svårt att få ner skidorna. Men jag krigade på det jag kunde och fick i alla fall till ett bättre lopp än i Bruksvallarna, så det går åt rätt håll. 
Måste bara få upp farten och orka åka hela loppet i hög fart. Dagens plus var att jag hade bättre inställning och fokus före och under loppet. 

En anledning som gör att jag förra året kunde åka fort hela loppet i början av säsongen är att jag hade en hel cykelcross-säsong bakom mig i ryggen, dock så mattades jag av mot slutet av säsongen. I år får jag mer hoppas på en stigande formkurva. 


Inga kommentarer: