tisdag, december 24

2 timmar klassiskt...


Åkte sista timmen med Oskar Svensson. Tur han körde gammelskidor och CT2-stavar, annars hade man fått tuggat styrlinda för att kunna hänga med.


Den är väl så fin strängen..

Förra skidpasset var ju kul, det minns ni väl?! Men säg den lycka som varar. Idag var det väl lika jönigt som tidigare. Plus fyra, regn, alldeles plaskigt i spåret så att fötterna flöt omkring i pjäxorna efter en timme. Men timmar det ska man ju ha, två stycken blev det idag, klassiskt. 

Vallade med Rode Rossa och Start Universal, du måste ha rött i klistret för att få skidjävlarna att bita. Kalle Gräfnings hade vallat med Rode Multigrade, det gick tydligen bra det också.

Det var en del folk runt spåret idag också, det brukar det faktiskt vara här i Falun på julafton. Hade turen att ha sällskap hela turen, första timmen av Kalle Gräfnings, Calle Halfvarsson och Jonatan Steen, och andra timmen av Oskar.S.

Förutom att förhållandena är piss, så går det nu i alla fall att åka runt elljusspåret där uppe (spåret genar dock över "Lindéns kulle"). Kroppen kändes rätt okej idag, trots att jag har en ruskigt skön träningsvärk i hela kroppen.

Passerade på detta pass 500 timmarsgränsen sedan träningsåret började den 22 april.Inga kommentarer: