söndag, december 22

2 timmar skate och det var kul!Jag brukar ju kunna vara en aning ironisk, bitter och även rätt så less här på bloggen i vissa inlägg. Så om jag skriver att det var ett roligt pass nu på eftermiddagen så antar jag att ni inte tror mig!? Men så var det, det var en fin medvind uppför, perfekt lättåkt före att åka skate i och kroppen kändes väldigt lätt och pigg. Tiden bara sprang iväg och jag trivdes satan att åka runt där ensam.

Jag åkte i två timmar, vilket blev 13 varv på det 2 - 2,5 kilometer långa konstsnöspåret. I mitten av passet så körde jag en kvart utan stavar också, bara för att jag kan. 

Det blev en bra träningsvecka detta, drygt femton timmar träning, tre fartpass och ett styrkepass. Nästa vecka siktar jag på ytterligare bra träning. Förhoppningen då är två styrkepass. Jag kanske lägger in ett par löppass också. 

Nu är det bara åtta dagar kvar till Kina, livets resa!

Inga kommentarer: