tisdag, december 3

5 x 5 min skateintervaller AIII-AIII+Dagens skatepass var ett väldigt tufft sådant. Ett pass som gjorde ont i både lungor och muskler. Men även ett pass som gjorde gott åt mig. Såhär mycket kunde jag inte ta ut mig under de tidigare skate-tävlingarna som jag kört i år. Mycket på grund av dagens inställning: kör bara kör

Vi körde fem stycken intervaller som tog cirka 5 - 5,15 minuter. Det blev mer och mer uppkört, vilket gjorde att intervallerna successivt gick något långsammare. Banan vi körde var en liten variant av det tillgängliga spåret. På varje intervall så körde vi den branta startbacken fyra gånger, samt den långa backen upp till vändningen två gånger. Varje intervall kördes i AIII-fart till en början, för att avslutas med all in sista minuten. Otroligt jobbigt och otroligt bra! Kändes helt okej under hela passet.

Snittpulsen stegrades på varje intervall också: 163, 168, 170, 171, 171. Maxpulsen blev 189!

Inga kommentarer: