torsdag, december 5

Auktion VasaloppsstartJag har kommit över en vasaloppsstart (det riktiga loppet 2/3 2014). Jag tänkte som så att jag auktionerar ut den till er mina läsare. Det blir som en kombination av att stötta mig i min satsning, samt att få en startplats i världens största skidlopp. Den som vinner auktionen erhåller en kod som måste lösas in senast den 31/12 2013. 

Jag tänkte att vi startar auktionen på 1 500 SEK, man bjuder antingen genom att kommentera detta inlägget, eller genom att skicka mig ett mail på: adam@adamsteen.se, ange din mailadress eller annat så att jag kan kontakta dig. Denna auktion pågår fram till den 26/12 2013 klockan 15.00. Vinnaren kontaktas via mail eller telefon. Sprid och länka gärna denna auktion vidare.

P.S Den som ger ett riktigt bra bud kan erhålla denna startplats tidigare D.S