lördag, december 14

Fyra!


Jodå, det blev en bra tävling av den första etappen från Björnjakten!

Hade bra känsla sedan gårdagen, både mentalt, tekniskt och fysiskt! Enda lilla oron var de något lösa och tungförda nysnöspåren (brukar skejta bättre i hårt före), samt lätt ryggont (som nu ska stretchade bort). 

Gick ut hårt i hopp om att hålla så länge som möjligt. Det höll i nästan tre av fyra varv. Ut på sista varvet låg jag delad tvåa med kungen Jerry Ahrlin. I mål blev jag fyra. Vet inte exakta resultat. Men såhär minns jag dem speakern Jonas Andersson ropade upp:

1 - Fredrik Byström
2 - Jerry Ahrlin +20
3 - David Frisk +24
4 - Adam Steen +29
5 - Anders Solin
6 - Joakim Engstöm
7 - Patrik Karlsson

Det här resultatet är jag nöjd med. Visst, det finns nog lite mer. Men det går åt rätt håll!

Imorgon väntar 15 kilometer skate. Får se hur jag lägger upp det loppet, tekniskt, taktiskt, vallmässigt och så vidare...

Inga kommentarer: