tisdag, december 24

GOD JUL 2013!


Jag önskar med detta inlägget en riktigt god jul till er mina vänner, läsare och bekanta!! Er jag hatar, eller ni som är idioter får ingen God Jul-hälsning av mig, men det finns nog säkert någon som gillar er också!

Ska jag vara ärlig så är jag inget stort fan av julen, inte heller av andra högtider. Men vad ska man göra åt saken, är väl som med allt annat, ingen idé att gnälla. Även om det är rätt kul att göra det!

Jag tänkte försöka få till ett lugnt distanspass på skidorna idag, kan ju inte hålla på med det där vilandet. Det gör ju Faluns andra bloggkung Henrik Öijer så bra så..

Sex dagar kvar till min Kina-resa, det kommer bli vansinnigt mäktigt. Skulle ha haft någon som gick in som sponsor, hör av er! Glad för det ni kan erbjuda, både grejer och små inkomster är välkomnade. Ni får också gärna bjuda på vasalopps-starten!

Ha en bra julafton då!

Inga kommentarer: