måndag, december 23

Grymt bra gympass och nya paket!


Efter lunchen hade jag två paket att hämta ut, först det ovan; underkläder från Salming underwear. Och sedan en ny pannlampa. Livet!

Dagens träning gick bra också! Jag värmde upp genom att springa till friidrottshallen, där uppe så körde jag nu ett maxstyrkeprogram för att bryta av med det explosiva jag kört ett tag nu, så här såg det ut:

- 3 x 3 chins, 25 kilo

- 3 x 3 dips, 40 kilo

- 3 x 3 bänkdrag, 70-75 kilo

- 3 x 4 marklyft, 120 kg

- 3 x 3 bänkpress, 85 - 90 kilo (var så nära så nära att klara en trea på 90, Kalle Gräfnings fick hjälpa mig så lite med den sista)

- 3 x 4 enbensknäböj, 70 kilo

Körde avslutningsvis mitt stabilitetsprogram med pilatesbollen. När jag var klar med gymet så mötte Robert Österling upp mig och vi gav oss ut på en löprunda på 1,30 timmar. Nu kliar det fint i musklerna!


Detta är övningen vi kallar "Bänkdrag"

2 kommentarer:

Nyfiken sa...

Vad kör du för stbilitetsprogram?

Adam Steen sa...

har förklarat övningarna i nivå tre i detta inlägg: http://www.adamsteen.se/2013/12/styrka-beskrivning-av-ovningar-och.html

Men det är svårt att förstå av bara en textbeskrivning. Det är ett gäng dynamiska övningar som stärker främst bålen, raka och sneda övningar. Varianter av plankan exempelvis.