fredag, december 20

Två timmar skate i ett kanonfint Grönklitt


Fingret till den jäveln som under lunchen snodde mina nya Salomon duathlon-pjäxor, storlek 42. Hoppas du brinner i helvetet! Vi åkte iväg en kortis och åt lunch, då lämnade alla vi kvar alla saker i omklädningsrummet. Det enda som var borta när vi kom tillbaka var mina pjäxor. Typiskt. 

Eftermiddagspasset blev två timmar skate här uppe i Orsa Grönklitt. Riktigt fint. Jag kunde åka i två timmar utan att åka på samma ställe en enda gång. Fint både för klassiskt och skate. Första 50 minuterna så åkte jag i ett jävla tempo, på ren ilska över fanskapet som snodde mina pjäxor. Sista timmen var jag mer less. Men fint var det då i alla fall, och klart det att man ska behöva bli förbannad varenda dag. Det slår aldrig fel. 

Nu lämnar vi ett snöande Grönklitt med minus två grader. Ska bli skönt att komma hem till plus fyra och regn. Så att man kan få till bra träning i helgen. Livet leker. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

dåligt med spons? snål åke...

Adam Steen sa...

Haha ja. Fick "bara" ett par skatepjäxor. Och idag blev jag av med mina sprillans nya duathlon-skor