onsdag, december 18

Två timmar stakning


Då var denna träningsdag till ända. 

Mellan träningspassen så var jag på ett möte med ett företag som ska låta mig testa lite kosttillskott, mer om det när det är i hamn. 

Dagens andra träningspass blev en tämligen långrandig historia runt det fina, men jöniga konstsnöspåret på Lugnet. Slingan är ganska jobbig, helt okej i förhållandena, men något lös nu när många åkt där i ett antal varv. 

Jag och Simon stakade enbart i två timmar. Båda på skateskidor. Det gick förhållandevis fort och lätt första 1,30 timmen, därefter var det ju mer eller mindre godnatt i både armar, kropp, skalle och rygg. Men men. Jag tror att det kan vara bra att köra lite hårdare ibland på distanspassen och inte bara löka omrking. 

Nu har jag just ätit middag, ska väl stretcha min rygg en aning, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.. 

Inga kommentarer: