tisdag, januari 28

Lastat igenFå se nu, jag har ingen tjej, inget jobb, ingen egen bil, jag är gammal, jag är... Äh, det sket man väl i. Jag har ju lastat timmar i boken, fan så mycket mer värt, bättre för deffen och roligare än de där andra bekymren. 

Eftermiddagspasset spenderades tillsammans med Lars Suther, Mattias Argårds och Kalle Gräfnings. Två varv på milspåret, två varv på femman och ett varv på elljusspåret. Det blev två till insatta timmar på träningskontot. Nypackade (rullade) spår på milen, men inga klassiska spår. Det finns roligare saker att göra än att försöka åka diagonalt i halvlös nysnö utan spår. Men det är ju träning det också. 

Nu ska jag väl försöka svälla i mig lite mat. Imorgon är det åter dags för två pass, måste ju försöka bli smal och snabb. I nämnd ordning. Eller hur var det nu?!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Snart är boet fullt igen men inte lär du få mindre bekymmer då ;). Hemskt konstigt att du är gammal när jag är så ung!

/Darvell

Den rauke sa...

Sol i sinne, brun inne /Rudolf

Adam Steen sa...

Stämmer Mange! Haha, exakt. Ja, det är konstigt hur den där tideräkningen från Skuggarvet fungerar alltså.