torsdag, januari 30

Maxstyrka och nyklippt


Hade väl vilodag egentligen. Men vem har blivit smal och fit av att vila? Inte jag i alla fall. Skämt åsido, jag ville köra det planerade maxstyrkepasset idag istället för imorgon, för att få lite mer återhämtning inför söndagens stakfest.

Jag sprang som vanligt, upp till friidrottshallen och tillbaka. I friidrottshallen körde jag följande upplägg:

- 3 x 3 bänkpress 85 kilo

- 3 x 3 bänkdrag 75 kilo

- 3 x 3 enbensknäböj 80 kilo

- 3 x 3 marklyft 120 kilo

- 3 x 5 brutalbänk 10 kilo (bakom nacken)

Avslutade sedan styrkepasset med stabilitetsprogrammet för att mjölka ur det sista. Kände mig faktiskt rätt stark idag, kul för mig.

Igår vid läggdags så kom jag på att jag behövde klippa mig. Jag har som en del kanske vet lite problem med min impulskontroll, får jag en idé om saker jag vill ha, göra, eller liknande så ska det ske nu, inte sen. Sagt och gjort så mejslade jag väl till med min skäggtrimmer längs skallen (typ två-tre millimeter långt), alltså under mitt långa hår, på sidorna och bak. Såg väl förjävlig ut redan innan, så det borde ju inte ha blivit värre kan man tycka:

Inga kommentarer: