söndag, januari 12

På flygplanet hem


Hej. 

Sitter nu på flygplanet hem. Mellanlandar i München innan jag klockan 21,55 kommer till Arlanda. Jag förstår att det kommer gå vilt till där på flygplatsen med journalister, fans och annat. Så se till att vara där i god tid om ni vill få er del av kakan så att säga! 

Denna resan har varit den roligaste och bästa i mitt liv. Jag har fått nya vänner, fått in bra pengar, levererat flera bra lopp och har varit med om storslagna upplevelser. Otroligt glad och tacksam att jag fick följa med på denna resa. Tack Nordic Ways. 

Facebook och Twitter har varit låst där nere, så jag jar inte kunnat sett era grattisönskningar. Det enda som fungerar har varit Instagram, där kunde jag sedan dela bilderna till Facebook och Twitter. Bloggen fungerade okej genom att jag mailade in inläggen, har även där inte kunnat läsa era kommentarer. Men nu är man tillbaka igen!

Det kommer bli en uppackningsdag och tvättdag imorgon. På tisdag drar jag upp till SM i Umeå. Ingen rast och ro här inte! 

Inga kommentarer: