måndag, januari 27

TILLBAKA I SKIDSPÅRET!


Lugnet, 305,9, högsta punkten på milbanan.

Så jävla livets att vara tillbaka i träning och i skidspåret igen må jag säga. Jag och Limas stolthet Lars Suther brände av ett tvåtimmarspass klassiskt i Lugnetskogarna nu på eftermiddagen. Tragiskt dåliga förhållanden, dock inte bara för att spårpersonalen gjort ett dåligt jobb, utan också för att det är skrämmande lite snödjup ute i skogen. Hoppas det dimper ner lite mer snart. Dock så är det fullt åkbart runt milspåret (och även 15 km) med lite sämre skidor. Jag hade blå burk från Holmenkol på idag och det fungerade fint.

Kroppen kändes hör och häpna rätt bra, det till trots att jag egentligen inte "tränat" på nästan en månad. Men man är väl en naturbegåvning!? Har ju trots allt kunnat prestera på halvskaplig nivå trots dålig träning förr och i år har jag ju även en fin träningsbakgrund att stå på. 

Imorgon lastar vi vidare med lite timjagande!

Inga kommentarer: