torsdag, januari 16

Topprestation i att kämpa i alla fall!


Känd från TV "om en säger"!


Då var årets SM-premiär avklarad. Alltså, ja. Det gick väl inte jättebra kanske, men jag hade inte några höga förhoppningar om stordåd heller. 

Jag kom iväg bra i starten, därefter fick jag en problemfri resa. Men jag halkade sakta men säkert bakåt i fältet. Klassiskt brukar jag kunna åka bra i, men det var längesedan jag åkte diagonalt i hög fart, jag är nog rätt tömd både fysiskt och psykiskt sedan den fantastiska Kinaresan och jag hade otroligt ont i ryggen innan och under loppet (den klassiska delen). 

Skaten kändes okej idag faktiskt. 

Det mest positiva med dagens lopp är att jag kämpade allt jag kunde under hela loppet. Gav aldrig upp och hade ingen svacka mentalt. Känner att jag behöver köra för att komma igång igen. 

Dagens placering blev drygt 40, och det blir väl kanske inget att skryta för barnbarnen med. 

Nu har jag bokat tid hos en kiropraktor för att försöka få bukt med det ryggonda. 

Dagens mäktigaste var affischerna som satte uppe på skidstadion och att jag nu är med på bild på vallatrailern, "Big in China" så att säga:


Inga kommentarer: