lördag, februari 8

Bilder och annat från dagens Orsa Grönklitt Ski MarathonFoton: Per Hansson 
(en gammal skidskoleelev till mig)

Någon mer som har bild på mig från dagen? Maila då gärna mig: adam@adamsteen.se

Kul med hejarrop under loppet, av både en bra publik och medtävlande. Trevligt att jag fick bli intervjuad efter loppet av speakern och trevligt "häng" i omklädningsrummet efteråt med en del som kände igen mig via min blogg. Mycket sådant här som gör det värt att tävla också, det uppskattas!

Idag åkte jag faktiskt inte som något katten släpat in, och det var ju också rätt skoj. 

Innan denna säsong så har jag bara stakat ett lopp, det var Hornbergsloppet 2012 i Årsunda, runt en sjö, där kom jag fyra.

I år har jag stakat alla långlopp: 
- Och så dagens niondeplats i Orsa Grönklitt Ski Maraton.Det är lite av en barriär som jag har brutit, förr har jag varit rädd för att "gå" utan fäste, nu är jag mer trygg i det valet och det var garanterat inte sista loppet som jag enbart stakar. Kommer troligen staka mer både långlopp och traditionella. Dock inte bara.


Inga kommentarer: