onsdag, februari 12

Ge fan i Petter NorthugKan ju inte låta bli att reta mig lite på alla som nu hånar kingarnas-king Petter Northug. När det går bra för honom så stör sig många på Petters rubriker som media förstorar upp i kubik. Men när sedan han går dåligt så ska det givetvis hånas tillbaka dubbelt upp. Om personer nu stör sig på att Petter är kaxig och uppkäftig, varför ska man då själv vara det för?! 

Vänta så ska ni få se, Petter kommer snart tillbaka och då kommer hatarna få äta upp sina hånfulla kommentarer. Dubbelt upp. Skrattar bäst som skrattar sist. 

Sen att Petter är så sjukt bra för skidsporten och det steekigaste skidåkaren vi har gör ju inte saken sämre. Jag tror att jag själv hade varit exakt likadan om jag varit lika bra som honom, minst. 

Sjölv så försöker jag bli smal, går väl hyfsat åt rätt håll, har tappat 2-3 kilo igen (men den där vikten svänger ju som en sinuskurva hur nyttigt jag än äter) : 2 kommentarer:

Anonym sa...

http://os.viaplay.se/videos/video/patrik-berglund-tanker-inte-ens-forsoka-fylla-zatas-skor.html

Adam Steen sa...

Juhu