tisdag, mars 4

70 min löpning med fint sällskap


I fjol minns jag att jag sprang en halvtimme lugnt dagen efter loppet, i år belönade jag mig med en hel vilodag. Lat som man är. Men idag så har jag i alla fall varit ute och luftat benen i dryga timmen tillsammans med den alltid så starke Lima-åkaren Lars Suther

Som alltid efter ett sådant stort lopp som Vasaloppet så vill man alltid prata igenom mycket av loppet, berätta om sina egna upplevelser och lyssna för att eventuellt kunna lära sig något till kommande år. "- Hur låg du till i den backen?", "- hur bra gick dina skidor där?", "- hur kändes kroppen när du passerade där?", detta är exempel på frågor. Givande och trevligt. Lars körde med ruggskidor under årets lopp, och var nöjd med det. 

Vi började med att springa upp till Lugnet för att göra en snö- och spår-check, såg bra ut (av det lilla vi såg från parkeringen) och därefter vidare över till Jungfruberget, där vi i princip sprang ett varv runt det. 

Jag kände mig faktiskt rätt pigg i kroppen och det var skönt att få röra sig en aning. Imorgon drar vi igång med träningen igen. 

Inga kommentarer: