torsdag, mars 6

Gym och löpning till förbannelse
Då har man lidit sig igenom ytterligare ett styrke- och löppass. Dessa träningar tar både lång tid och är sjukt jobbiga. Men ack så trevliga och jag tycker de ger resultat också.

Nu på eftermiddagen hade jag förmånen att träna ytterligare ett pass med samma starka trio som på förmiddagen; Lars Suther, Martin Holmstrand och Linus Larsson. 

Jag och Linus sprang tillsammans upp till hallen för att möta upp övriga grabbar. Vi körde sedan lite tänjövningar och några lättare uppvärmningsövningar. Idag hade jag bestämt mig för att köra tre stycken sexor på varje övning. Lite av en blandning mellan maxstyrkan och explosivitetsstyrkan. Det mest för att jag inte kört styrka på länge (cirka tre veckor sedan sist).

Dagens övningar:

Bänkpress 70 kilo
Bänkdrag 65 kilo
Enbensknäböj (bilder ovan) 60 kilo
Chins 15 kilo
Marklyft 100 kilo
Magövning i cablecross 80 kilo 

Avslutade sedan det hela med mitt jobbiga stabilitetsprogram. 

Efter styrkan så sprang vi runt hoppbackarna, riktigt mäktig vy där nu:Kände mig faktiskt helt okej stark i kroppen idag, men i vissa rörelser så kände jag av min onda axel och min handled som har börjat ömma efter Vasaloppet. Men det sket man väl i. 

Inga kommentarer: