fredag, mars 7

Löp istället för skidor


Här sitter man på Lostenen uppe på Hornberget, det är inte första gången vill jag lova. Jag är uppvuxen drygt en kilometer ifrån den.


Jag ville vila, så jag smet upp på stenen, Lars Suther hade bråttom hem.

Planen för dagen var 2,30 timmar klassiskt, hade till och med vallat upp mina klassiska med nytt fräscht klister. Men när Lars skickar SMS klockan 08:13 och skriver; "Kul väder" så förstår jag ju att det är det omvända han menar. Kollar ut och upptäcker att det spöregnar. 

Vi väljer snabbt bort skidåkningen till fördel för ett löppass. Turen blev en av mina favoritsvängar; över Jungfruberget, bort till och upp på Hornberget och därefter hem igen via Jungfruberget. Kändes bra första 1,40 cirka, därefter blev jag en aning trött i benen. Men det var ett skönt pass!

Inga kommentarer: