tisdag, mars 4

Piggare kropp


Har blivit en del lusläsande av resultatlistan från söndagens lopp. 

Med distans till allt så är jag faktiskt rätt nöjd ändå. Visst, man vill ju alltid åka lite, lite bättre. Men jag hade inte kunnat gjort så mycket mer varken veckorna innan, eller under själva loppet. Kan man inte staka från drygt två veckor innan det största stakloppet och bestämmer sig så sent som på torsdag kväll att tävla, då kan jag inte begära så mycket mer av mig. 

Hade jag inte blivit toktrött och fått kramp kring Oxberg så kanske det hade kunnat blivit någon placering högre upp, men det är ju saker som hör till. Jag får ta med mig de bra sakerna från loppet och sikta vidare.

Igår var jag så sjukt stel i kroppen, så fort jag suttit ner och skulle upp och gå så höll jag knappt på att ta mig fram. Idag är det mycket bättre. Det är skönt. 

Dagens träning blir ett lätt joggpass för att försöka skynda på återhämtningen ytterligare. 

Inga kommentarer: