torsdag, mars 13

Sprint på VC-bana


Let's take a selfie!


Nya KV+-stavarna!

Sliten redan innan eftermiddagspasset som var sprint klassiskt, kanske inte optimalt, men ändå bra att få mejsla ur!

Vi körde fem stycken heat, tre av dem var på herrarnas världscupbana och två av dem var något avkortade varianter. På de två avkortade heaten vann jag faktiskt, och på de tre längre blev jag trea till fyra. Kände mig rätt rapp och pigg ett tag, när jag sedan fick syra så var det svårt att göra så mycket mer. Men jag har kört tre styrkepass på en vecka, så det är inte så konstigt. Totalvinnare idag blev Akira Lenting, tvåa Lars Suther och trea blev antingen jag eller Gustav Eriksson. Det får jag vara nöjd med!

Imorgon blir det en lugnare träningsdag, med endast företagsstafetten på agendan. Ska bli skönt! 

4 kommentarer:

Mattias B sa...

Hur är de nya KV-stavarna, är det samma rör som innan men med ny design? Vad handtagen sköna? Tycker man har sett att de flesta åkarna hittills valt att köra vidare med det gamla, traditionella handtaget.

Adam Steen sa...

Dom är kanon. Något förbättrat rör. Remmarna var riktigt sköna, de nya böjda var en aning annorlunda att åka med, men tanken med dem är att kraften ska gå rätt ner i marken. Tror att fler och fler kommer börja använda det nya.

Mattias B sa...

Tack för svaret, låter lovande, får kanske bli ett par då!

Adam Steen sa...

Varsågod, det tycker jag!