tisdag, april 1

1,35 timmar löpning i Vibram-skor


Har jag tidigare haft ont i överkroppen konstant i en vecka efter alla de gympassen jag kört, så kommer jag nu även lägga till träningsvärk i vader och ben. Idag dammade jag nämligen av mina Vibram five fingers-skor och sprang ett varv på Bergsstigen med Lars Suther. Kändes lätt i benen i cirka halva passet, därefter så blev det rätt jobbigt i speciellt fötter och underben. Kanoners det!

Jag har bestämt mig för att inte köra någon mer skidtävling denna säsong då jag inte är så sugen på det, (dock så har vi en träningstävling med DSA imorgon). Jag kommer dock inte ta någon viloperiod som vissa gör, utan jag tänker snarare att köra på med mycket styrka, försöka komma igång med löpningen och även cyklingen. Alltså träna det som är kul, men ändå inte vara i närheten av att "säcka ihop". 

Inga kommentarer: