söndag, maj 11

Aspebodavändan - två timmar klassisktÄn en gång så blev vi ett stort och härligt gäng som gav oss iväg på rullskidorna. Efter samlingen klockan 09,30 utanför mig så bestämde vi oss för att åka "Aspebodavändan", alltså ut riksväg 293 - mot Borlänge - vänster in mot Aspeboda - vänster igen till Olsbacka - Källviken - Falun. 

Jag har tänkt att jag ska åka lite mer helkropp på klassiskt i år, alltså inte bara staka. Tyckte jag förbättrade mig bra på stakningen till den föregående vintern, men min diagonalåkning blev lite lidande. Idag så försökte jag diagonala och åka stakning med frånskjut så mycket som möjligt. Men så fort backarna blev något längre så krampade jag rejält i ländryggen. Har nog aldrig varit såhär illa som det är nu. Förut brukade det bara krampa när jag kör fart, nu krampar det ju som sagt även under lugn åkning, känns rätt trist. Men förhoppningsvis är det bara ovana. Ska försöka ta tag i stretchningen också, men jag är ju lite lat när det kommer till den biten. Förutom att ryggen är sopslut, så kändes det ändå rätt okej. 

Dagens träningssällskap var: Tommy Gabrielsson, Calle Halfvarsson, Simon Andersson, Jimmie Johnsson och Martin Holmstrand.

Nu blir det lunch, sen vila och därefter ett till pass!

Här skulle man ha lagt sig på spåret. 


Inga kommentarer: