måndag, maj 5

Avslutning med klubben


Igår eftermiddag och kväll så hade vi avslutning med klubben för den gångna säsongen, det var både åkare och ledare med. Vi började med att bli indelade i lag och tävla i diverse roliga grenar, bland annat fick jag stå i jägarställning (benen 90 grader och ryggen mot en vägg), jag klarade cirka sju minuter innan jag fick lov att kasta in handduken. Totalt var det sex tävlingar och mitt lag lyckades vinna!

Efter tävlingarna så var det middag, därefter premiering av de bra åkarna under vintern och därefter lite information om kommande säsong(er). 

En trevlig tillställning må jag säga. 

För egen del så kan detta år bli lite annorlunda, (då jag åkte som ett arsel större delar av säsongen), dels är jag inte "fullvärdig" medlem av DSA och känslan är att det inte kommer bli det stödet jag hade hoppats på från klubben.. Men den som lever får se. Jag kommer i alla fall och träna på för egen del och ge det jag kan. Inga kommentarer: