lördag, maj 10

Fint cykelpass med kidpappning, födelsedagsbarn, lugn körning och lagtempo

Ja, som rubriken säger så var det ett något annorlunda pass idag. Vi rullade från Sportson klockan nio i morse. Hann nästan köra första halvan av backen som går längs RV293, upp på gamla berget, innan vår vän Kalle Gräfnings blev kidnappad (läs; svensexa):


Där förlorade vi både Kalle och Rikard Tynell som vidare träningskamrater för denna dag. Resterande gäng; Jag, Tommy Gabrielsson, Johannes Ringsby, födelsedagsbarnet Simon Andersson och Jimmie Johnsson gnetade vidare längs RV293, förbi Smedsbo, via Medväga och vidare längs med SSAB:Rutten fortsatte genom Dalsjö och till Ornäs. Mellan Ornäs och Aspeboda så såg jag att snitthastigheten låg på drygt 29. En liten sjuk grej jag har för mig är att jag helst inte har under 30 km/h i snittfart, så jag gick upp och bombade rätt fint igenom Aspeboda och bort till Olsbacka, där började vi få upp ett fint samarbete och lyckades hålla bra fart ända till Källviken, där drog vi av en aning på farten och rullade hemöver. Ett fint pass helt enkelt, nu kliar det fint i benen!
Grattis på födelsedagen Simon!


Inga kommentarer: