fredag, maj 16

Fint cykelpass med två st Kalle

Idag hade jag äran att få cykla med Calle Halfvarsson och Kalle Gräfnings. Målet med dagen var dels att köra rundan: Falun - Smedsbo - Valsan - Rexbo - Hälgbo - Romma - Sågmyra - Bjursås - Grycksbo - Falun, men också att hålla över 32 km/h i snittfart. Och vi lyckades väl med båda (34,1 km/h i snitt)! Kändes väl så bra idag. Calle Halfvarsson var vild drygt den första timmen därefter gick jag och Kalle.G upp lite mer ofta, och vi höjde farten en aning. 

Kände mig rätt seg till en början, men mot slutet (sista timmen ungefär) så hade jag de hittills bästa benen för denna säsong. Riktigt härlig känsla att plöja på landsvägen i 38-40 km/h och ändå känna att det är rätt kontrollerat. Min sensa-cykel gillar jag mer och mer också! Totalt var vi ute i 2,30 timmar, snittpulsen blev 145, maxpulsen 184 och jag lyckades få till några fina tider på Strava. Så jag är mer än nöjd!

Nedan följer några bilder:

Calle Halfvarsson är inte bara fin, han är stark också.


Kalle Gräfnings, den bergsgeten!


Lyckades väl fastna på en bild tillsammans med Kalle.


Pojkarna lastar Watt.


Här med.


"Suffer-selfie".


Calle.H har vittring på hemmabyn.


Fina vyer strax innan Hälgbo.


V Rönnäs.


Laddar inför Hisvåla-backarna, där jag idag lyckades slå personligt rekord, kul!


Calle är snart hemma i Sågmyra.


Vägövergången på Hackmora bergslopp, en kilometer in i det 2,9 kilometer långa loppet, här har man varit stum både en och tre gånger.
Här var Calle.H lite mer sliten och less. Han berömde oss över att vi var så starka.

Inga kommentarer: