fredag, oktober 9

60 min AIII stakning


Bjöd med mig själv på ett intervallpass av sällan skådat slag, planen var fyra långa intervaller, men det blev visst fem. plus fem minuter 10"-20"-intervaller, skrapade således ihop 60 minuter AIII idag. Det var jättekul. 

Intervallerna startade vid Järlindskiosken, vidare förbi Lugnetgymnasiet, Lugnetbadet, runda den stora parkeringen, frisbeegolfbanan, skidstadion, Sjulsarvsbacken och mål när det börjar gå brant utför mot Järlinden igen (i höjd med det gamla Högbosjukhuset). Sista intervallen gick jag dock i mål uppe vid Kårestugan. Varje intervall blev 3,45 kilometer och innehöll 90 höjdmeter. Hade en snittfart omkring 18 km/h. 

Hade svårt att komma upp i puls idag, seg och inte riktigt superpeppad. Troligen seg av dålig dygnsrytm senaste dagarna, men också att jag kände av ryggen rätt mycket idag, blev liksom hämmad i rörelsen och tyckte det var svårare än vanligt att aktivera de inre magmusklerna. Jag tog mig i alla fall igenom eländet och blev sjukt trött i överkroppen, king det!

Nu ska jag dra till Norge en sväng!


Där jag pekar gör det ont, på en knöl till vänster om ryggraden, det är som att en jävla nervjävel ligger i kläm och spökar. Notera mina fina kalsonger från Salming också!

Inga kommentarer: