tisdag, november 11

Morfar

Jag måste skriva några rader tillägnat min morfar som inatt gick bort. Jag har alltid stått nära honom och sett upp till honom lite som en idol. Han var som sagt en riktig förebild med sina bra löpresultat bland annat 3,53,8 på 1500m och en silvermedalj på terräng-SM. Men även för hans engagemang i min och min bror Jonatans idrottande. Det var alltid honom man ringde först efter tävlingar och berättade hur det gått. Han brydde sig alltid och var intresserad som få. Det är med stor sorg jag skriver detta, men livet har ju tyvärr sin gång. Nu får han vila i frid och träffa mormor igen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Adam!

Jag skänker en tanke till din morfar som jag hade äran att träffa på falu lasarett när jag åkte på min hjärtmuskel efter träflasklöpet för 2,5 år sedan, en riktigt fin människa!

Unknown sa...

Hej Pontus. Tack så mycket...!