onsdag, december 24, 2008

6 X 5 '

Ja som titeln lyder, så körde jag alltså sex stycken femminutersintervaller med 2,30 min i vila. Maxpulsen för dagens pass blev 187. Jag höll till mestadels på milen, och körde som banan gick, alltså vissa intervaller med någon nerförskörning och platt. Inte bara uppför som man annars ofta brukar göra. Tyvärr var kroppen inte riktigt pigg, då jag kände mig seg.
Inte för att komma med undanflykter, men jag har ju trots allt endast tränat hårt i cirka 2,5 månader efter mitt halvår långa uppehåll mellan mars och september. Det kommer att krävas hård träning i ytterligare ett X antal månader för att komma upp i en hög och jämn nivå. Men det är jag beredd och förberedd på! Nu ska jag äta julgröt! Jag är hemma vid mina föräldrar den här julhelgen!
Ha det fint!

Inga kommentarer: