fredag, december 26, 2008

Klart över förväntan!!

Idag får jag vara nöjd med min insats, jag kom femma 55 sekunder från seger. Det kändes precis lika dåligt innan loppet idag som det gjort de två-tre senaste dagarna. Så jag hade varit nöjd om jag hållit undan för dagens segrare Lars Suther som startade 2,30 min bakom mig. Men direkt när jag startat var det som att allt försvann och det kändes faktiskt rätt bra.
Första varvet tyckte jag att jag öppnade kontrollerat, i varvningen till andra startade en kille precis men jag fick inte riktigt häng på honom (plus att jag var som tröttast på just andra varvet) förens på mitt tredje varv då Patrik Karlsson Falun-Borlänge SK kom ikapp. Jag lyckades hänga på honom i lite över ett varv innan jag sista cirka 800 meterna gick förbi Patrik och lyckades hänga av honom ett fåtal sekunder, jag spurtade ju och Patrik hade ett varv kvar så han var ju tvungen att hålla igen lite!
1:a Lars Suther 27.22
2:a Per Jonsson 27.42
3:a Peo svahn 27.52
4:a David Frisk 28,05?
5:a Adam Steen 28.17
6:a Patrik Karlsson 28,20
Cirka 22 stycken gick i mål.

Inga kommentarer: