söndag, december 28, 2008

Mora-Pinglan

Hallå. Nu är jag precis hemkommen från Mora och tävlingen Mora-Pinglan. Jag hade inga större förhoppningar när jag kom dit, trots att gårdagens skatepass kändes bra och att jag kände mig rätt pigg på uppvärmningen. Jag hade två par skidor som gick hyfsat lika men efter mycket testande fick jag fram det paret jag tyckte gick bäst.

Vi skulle åka 3X3,3 km idag på en rätt så teknisk bana med lite vila. Jag startade med kingen Tobias Fredriksson och lyckades faktiskt komma ut före honom, han lät mig dra i en kilometer innan han drog förbi. Jag lyckades då hänga honom nästan hela första varvet innan jag släppte honom lite mer och mer. In på andra varvet så kom loppets trea Martin Johansson ikapp (han var på sitt sista varv) även honom lyckades jag nästan hänga i ett varv. Men ut på sista varvet så började jag bli väldigt trött och jag tror jag tappade mest tid där. Jag lyckades få på en bra sista kilometer i alla fall tyckte jag och kom i mål som delad 14:e man, 1,34 min efter segraren Kalle Gräfnings vilket jag är nöjd med! Tyvärr fick jag inga bilder från dagens tävling!

Jag får vara nöjd som sagt då jag inte tränat i närheten av vad grabbarna framför (även bakom?) mig gjort det senaste året och med tanke på att jag i träningstävlingen vi körde i Bruksvallarna för en månad sedan var 2,30 min efter på 7,5 km klassisk åkning så har jag tagit in mycket på kort tid!

Nu blir det nog bio ikväll, lugn jogg eller vila imorgon och sen är det bara att fortsätta "Adam Steen - återtåget 2009"

Tryck här för resultat

Kolla även in: Falun XC Ski Team

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra kört idag igen! Nu är det bara att träna på o "surfa" på framgångsvågen, Vi hörs!

Unknown sa...

Tack ska du ha! Jajjemen!

Anonym sa...

Glädjande. Bra jobbat Adam. Nu har
du fått ett kvitto på att du tränar rätt!!!Följer med spänning
återtåget 2009.
mvh
Janolov

Unknown sa...

Tack Janne! Kul att höra! Det vet du!

Anonym sa...

Bra kört. Du är en talang, det kan ingen ta ifrån dig. Med den lilla träningen så är det riktigt bra kört. Kör hårt i fortsättningen/ Torkel

Unknown sa...

Tavk Torkel! Kul att höra!