söndag, december 21, 2008

Ny tid på milen!

Idag blev det endast ett pass, skate i två timmar på lugnet. Kanonfint före cirka 8 grader minus. När jag kom dit bestämde jag mig för att göra en ny tid på milen på skate också. Jag startade hyfsat lugnt men det blev ganska snabbt en ansträngning på AII-AIII tyvärr gick det inte så väldans lätt men jag fick en tid på 28,50 och kroppen kändes helt okej. Tror man kan gå ner några minuter till om man värmer upp innan, kör max, har bättre skidor och lättare före. Efter körningen blev det ytterligare två varv på milen och ett på femman i lugnt tempo.
Fyller i tiden från dagens pass nu under fliken tider, passa på att kika in där och fyll i din tid om du har. Kika även in lite andra av mina ämnen jag skrivit om, till exempel: filmer, CV, pers, med mera.
Får passa på att gratulera "Micke H" som vann ett par handskar i min lilla tävling jag hade, det kommer att bli mer tävlingar framöver.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Adam !!
Följer din blogg varje dag..
En fråga angående ruggat belag..
Hur gör man ?????????? vad lägger man på när du har ruggat ytan med sandpapper...
Tacksam för svar

MVH Peter

Unknown sa...

Hej. Kul att höra. Man ruggar med 80-sandpapper sen kan man ha på flytande silikon!