lördag, december 20, 2008

Sprintpass

Jag efter intervallerna!
Sebbe klär på sig efter körningen!

Jahapp, dagens första pass till ända och även säsongens första sprinpass. Jag och Sebbe Wass var de enda som dök upp idag. Vi körde ganska likt en sprinttävling alltså fyra stycken "race" skulle man kunna kalla det, varje race tog 2,30 min maximal ansträngning.

Det var ett ganska segt före, med blöt nysnö i spåret. Men jag tyckte jag fick ut det jag skulle, alltså att bli dyngtrött. Känslan var ganska bra när jag körde fast jag innan passet kände mig lite seg, hängig och hade lite huvudvärk. Så jag får hoppas att det inte är någon förkylning på gång.

Efter sprintarna körde vi 3x3,20 min med 1,30 min i vila under mjölksyratröskeln för att skölja ur den mjölksyra vi drog på oss. Nu blir det TV och vila innan jag drar ut på ett lugnt distanspass klassiskt.

Inga kommentarer: