torsdag, december 25, 2008

Stummast i världen!?

Jag är just nu stummast i världen, i alla fall som det kändes idag. Sega armar, ben och kropp. Ont i ryggen, dåligt fäste och glid, tekniken var som en femårings och huvudet/humöret var inte på topp. Med allt detta så kan det ju inte gå sämre imorgon i alla fall. Försökte köra på i 10 min utav den 1,30 tim jag var ute idag och det gick inte bra om jag nu behövde tillägga det? Hade skitsvårt att komma upp i en normal träningspuls med.
Jag vet inte om det är huvudet på grund utav nervositeten inför imorgon som spökar, eller om jag är sliten(!?), eller kanske en förkylning som är på väg att bryta ut då många runt om mig har eller haft just en förkylning. Men orkeslös det är jag i alla fall.
  • Jag kom sexa i Henrik Öijers blogg-jultävling kom jag också, fem fick pris..
  • Hunden min har haft sönder banden till mina skidglasögon vilket gör att de nu är oanvändbara, har bara ett par band till dem..
  • Det går bra nu..

//SNABB-STUM-ADAM

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, ja ibland går det bra ...
=)

Unknown sa...

Ja jag menar de!