torsdag, december 11

ZOMBIE!

Idag var det inte kul att vara Adam. Det började redan på väg upp till spåret i bilen. Då vägen svängde men inte jag, kan delvis varit en kombination av halka och hög fart?! Så jag råkade köra ner en soptunna uppe vid Lugnet. Jag hade planerat som jag skrev att åka i 2-2,30 tim. Jag hann åka fem minuter innan jag fick energibrist och blev hungrig. Spåren var sladdriga av all nysnö, jag hade dåligt fäste och huvudet hade inte direkt några många positiva tankar. Så jag åkte/hasade runt milen två varv, var ute i 1,30 tim. Sen gav jag upp. Jag tror det delvis beror på den sista tidens hårda träning i mina mått mätt, dålig sömn och kanske lite för lite mat. Men jag hoppas att det blir bättre inom kort då jag förhoppningsvis hittat en sysselsättning och styrt upp de saker som orsakade "segheten" idag!

Inga kommentarer: