onsdag, januari 14

4 timmar rakt av.

Dagens två pass som jag skulle köra blev ett långt istället. Har haft lite "telefonmöten" och mailat angående nya jobb, kan eventuellt ha lite på gång nu.. Åter till träningen, jag sprang först en fin runda runt Jungfruberget, mot skuggarvet, björnmyra, toppen utav motionsmilen lugnet, sjulsarvsstugan, kårestugan, lugnet och hem igen. Med mig hade jag Stella och vi var ute i totalt 2,35 timmar. Direkt när jag kommit hem bytte jag till pjäxor och åkte upp till lugnet där jag körde återstående tid för att få ihop fyra timmar, alltså 1,25 stakning. Kändes helt okej idag!
Jag måste berätta att jag nu till följd av min hemliga kosthållning och lite hemlig träning gått ner cirka 3-4 kg!!

6 kommentarer:

Robin sa...

Berätta nu, jag vill också ner 3kg =)

Adam Steen sa...

haha jag kan inte ännu ;)

Klot sa...

släpp bomben nu adam, hur gör man för att gå ner!

Adam Steen sa...

:)

Anonym sa...

Hej igen!!!
Funderar på att åka en tävling som är 5 mil. jag funderar hur du laddar upp med för kost??? Vitargo eller tar du något annat

Per

Adam Steen sa...

Hej. ja jag fricker vitargo två dagar och dagen före loppet och även under loppet. annars äter jag som vanligt