tisdag, januari 27

Allmänt

Halloj. Idag har jag varit på akupunktur, skottat snö och jobbat lite med att försöka få lite sponsorer till Viking Line Cup (, det går väl sisådär). Annars så är jag desvärre nästan sämre idag igen i min riktigt efterhängsna och jobbiga förkylning som imorgon har hållt mig borta från träning i två veckor! Det känns ju rent utsagt förjävligt, men det är ju trots allt bara att försöka ta det lugnt, vila och komma igen! Nu ska jag äta och se film! Vi hörs alla läsare och blivande sponsorer ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eftersom de här har blivit någon form av annonsblad så är det dags för mer reklam, och för att de är massage å akupunktur-vecka.

Hendrik Sjölund erbjuder riktigt bra massage till nästintill obefintliga priser! Kanske vore något för alla stela skidåkare? (Annans hittar ni på förstasidan i senaste nummret av Annonsbladet)

Sen vill jag än en gång slå ett slag för denna blogg! Riktigt bra blogg måste jag säga!
Men! Läsare, vad är de här? Kommentarer, vart är alla kommentarer? Kommentarer är kul och ger positiv feedback!
Nej nu är nog mitt lilla utlägg klart, men som jag sa kommentera mera och har ni ett par rullskidor över så hör av er!

// Dan Helin
dan.helin@hotmail.com

Ps. Hoppas du inte har något emot att jag skapar mindre forum här på bloggen :) Ds.

Unknown sa...

Kanon, Nej ingen fara tvärtom! Så lyssna på Dan nu, och sätt igång med kommentarerna!