onsdag, januari 28

hmm..

Ja hej igen! Har väl inte hänt så mycket alls idag, varken på jobbfronten eller på bättringsfronten med förkylningen. Har idag varit sjuk i två(!!) veckor, vilket jag inte kan minnas hur längesen det var sist!! Men jag får se framåt, jag har i alla fall gjort framsteg med jobb, nya ideér, med mera. Så det får jag ju ta med mig, sen är jag ju också ännu mera sugen på att plåga kroppen framöver! Vi hörs imorgon va?

Bilden är ifrån en inbjudningstävling cirka 100m i Dala-Järna under Dala-Järna marknad 2007. Jag kom 3:a.
P.S ny länk till nystartat Falu-anknutet cykelteam: Team Kalas D.S

3 kommentarer:

Anonym sa...

Steek, fan va glassigt de ser ut! Nej jag säger bara träning i sommar 100% Rullskidor om Isse får tummen ur röven å byter hjul på runket :D

Anonym sa...

Det var väl en dryg förkyldning du åkt på då :( men som en stor man sa en gång, "det är bara att bryta ihop och komma igen"

Unknown sa...

jag är aldrig glassig, du får hets på Isse. Ja de var då faan! Hehe, ja det är sanning i det!