lördag, januari 3

Kallt så in i..


Det blev ett fint skatepass nu på kvällen med Pappa där vi snurrade runt milen och gamla VM-banorna i två timmar. Kroppen kändes helt okej, så jag tror inte att jag har tappat något speciellt mycket på de fyra dagar jag var tvungen att vila på gund av min förkylning. Tyvärr så var det cirka 15 grader kallt, och jag som inte har någon ute-termometer hade ju inte klätt mig för mer än cirka 7-8 grader som jag trodde att det var. Det gick ju bra i strax över en timme, men sen blev jag så fruktansvärt kall i mina händer så jag blev tvungen att ta av mig stavarna och köra benskate med händerna indragna i jackan. Det gick ju bra det med för då fick jag med lite fin benskate. Men det var riktiga problem för mig att komma in i bilen, lägga in skidor och köra hem med två isklumpar till händer så imorgon ska jag klä på mig mycket bättre och åka eventuellt två pass.


Kalla hälsningar Adam.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Rätta mig om jag har fel, men han är väl ändå den finaste skidåkaren som stått i ett par skor?

Adam Steen sa...

Ja jo det stämmer.

Anonym sa...

snyggast!, alltid! =)