måndag, januari 26

>> Lugnets äventyr och Viking Line Cup! <<

Äntligen hemma. Idag har jag haft en heldag med jobb och möten för första gången på bra länge! Riktigt skönt att äntligen ha fått något litet jobb i alla fall!

Dagen började med att jag 09.30 var på Lugnet, där skulle jag jobba åt Lugnets Äventyr. Det var riktigt kul, vi hade ett så kallat GPS-äventyr för ett företag. Cirka 30 personer var uppdelade på fem grupper, vi fem som jobbade blev tilldelade en varsin grupp som fick följa med dem i terrängen, där de skulle hitta till fem stationer med hjälp av GPS:en och en karta. Väl vid varje station så berättade jag om gällande regler och kollade så att allt gick rätt till. Detta gick riktigt bra och var faktiskt inga problem. Så jag kan verkligen rekommendera Lugnets Äventyr både till privatpersoner och till företag! Så passa på att kika in deras alla aktiviteter med mera!


Efter att jag jobbat klart så träffade jag mannen bakom Viking Line Cup där vi diskuterade om hur jag skulle kunna jobba för honom. Vi hade tidigare mer eller mindre gjort klart att jag skulle jobba för honom med att sälja in sponsorer till cupen och även andra evenemang. Idag gjorde vi mer klart med formaliteter runt omkring. Så om det finns någon som vet något företag som är sugen på ett samarbete i cupen, hör av er! Detta känns riktigt lockande, jag tror att det kan bli bra då jag även har lite andra projekt på gång.
Imorgon blir det akupunktur, det känns bättre i förkylningen idag med!

Inga kommentarer: