torsdag, januari 22, 2009

Möten.

Som ni märker händer det tyvärr inte så mycket på träningsfronten för mig, jag är fortfarande riktigt förkyld. Har nästan blivit värre de två senaste dagarna.
Jag har varit på möte med Adecco angående ett så kallat omsällningsprogram, vilket i stort handlar om hur man ska göra då man blivit uppsagd. De kommer att kunna hjälpa mig med en bra idé som jag har på gång nu. Jag har även lunchat idag med en person som har hand om stora idrottsevenemang, vi har diskuterat lite om möjligheter om jobb och det låter inte helt omöjligt. Så jag hoppas nu att något kommer att lösa sig!
Vi hörs!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Titta förbi och tänkte bara lämna ett spår. Va en väldigt trevligt blogg du hade. Lycka till med allt och krya på dig.

Unknown sa...

Okej, alltid kull att höra! Tack ska du ha!

Anonym sa...

Du är välkommen att börja i skogen från 1/4

Dalken

Unknown sa...

Tack Dalk! Kommer