tisdag, januari 13

Ny taklampa.


Satte upp den idag. Man måste ju liksom hitta på lite andra kreativa saker att göra då man har vilodag! Nu känner jag mig lite piggare i alla fall, så jag ska försöka köra på med dubbelpass imorgon och torsdag åtminstone!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tja mycket bra kört i helgen.. Jag undrar om man tappar mycket av träningen om tar 2 dagar vila i rad??? Jag har haft ont i ett knä...underbart bra blogg har duu.. keep on..

Per

Adam Steen sa...

Hej. Tack ska du ha! Jag anser att man inte gör det iaf, med tanke på hur sliten jag varit idag och igår så är det bättre att vila då träningen inte ger lika mycket när man tränar lite sliten. Sen kör jag på hårdare imorgon och torsdag istället. Har man ont i ett knä kanske det är dags att försöka hitta på ett bra rehab-program och även träna andra former som går bra för knäet tex: stakning, kanske cykel?, styrketräning, rodd. osv