lördag, januari 17

Oförändrat kritiskt.

Japp, förkylningen ligger väl på ungefär samma nivå. Jag kanske är lite bättre i halsen, men jag är fortfarande hängig, har huvudvärk, hostig och snorig. Riktigt tråkigt tycker jag, då jag känt hela tiden att jag närmar mig de andra. Men jag kommer ta det lugnt nu och bli riktigt frisk. Jag ser fram emot att träna hårt i vår och sommar för att kunna åka riktigt fort nästa vinter! Jag kommer givetvis göra allt jag kan denna vinter också!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fan, Fan, Fan va tråkigt Adam! Håller tummarna så hårt jag kan (ja de har redan börjat bli lite blåa faktiskt..) för att du ska bli frisk nu och slippa dessa eländiga förkylningar!

Lycka till och KRYA på dig

// Dan

Unknown sa...

Tack min käre vän! Du är snäll, vi ska träna på hårt framöver sen! Vill cykla med dig i sommar!

Anonym sa...

Hårt är bara förnamnet, och vi ska göra mer än bara cykla ;) (tänker naturligtvis på rullskidor..)

Unknown sa...

Kanon det!