fredag, januari 23

Penicillin.

Hejsan.

Dagen idag började precis som i måndags och onsdags med en akupunktur-behandling. Gjorde mer ont idag än de två föregående gångerna (kan vara för att han sätter nålarna i samma punkter). Idag känner jag mig nästan sämre än igår, vilket också varit trenden de senaste dagarna. Alltså att förkylningen tar om och blir sämre. Så jag har fått hjälp med att fixa penicillin, det med hjälp av akupunktur och vila ska väl göra så att jag förhoppningsvis blir frisk snart. Det var längesen jag var så här pass förkyld, längesen det satt i så här länge också. Jag som tyckte att det började kännas så bra mot slutet dagarna innan jag blev sjuk. Men får jag träna på någon vecka så borde det inte vara några problem att kunna åka hyfsat fort igen. Det gäller att se positivt på saker och ting!

Inga kommentarer: