onsdag, januari 7

Skridskor

Idag har det varit en skön vilodag. Vi har fixat lite ärenden, handlat mat, lämnat tillbaka hunden vi var hundvakt åt, med mera. Jag har precis varit ute och åkt skridskor på planen utanför där jag bor, det är riktigt kul att bara åka omkring med boll och klubba och skjuta lite. Fast det hade nog varit lite roligare om man varit några stycken och spelat lite emot varandra. Nu blir det till att äta, se film, ta det lugnt och sova. För imorgon ska jag köra lite längre intervaller!

4 kommentarer:

Motionären sa...

Var och testade er anläggning Lugnet för en vecka sedan. Riktigt köldhål då iallafall.
Vilka tävlingar stundar egentligen för din del? Du skriver mest om träningen som jag sett...

Adam Steen sa...

Japp, det stämmer att det var kallt, vilket jag tror gällde för i stort sett hela landet, åtminstone svealand. Nu närmast är det Maserloppet på söndag uppe i Orsa.
Ja, då jag endast tävlat två tävlingar denna säsong (som jag beskrivit utförligt om,) så finns det inte mycket annat förutom träningen att skriva om..

Steffe sa...

Har du några fler tävlingar framöver planerade eller tar du dom som dom kommer?

Adam Steen sa...

Nej inte nu. Kör och tar denna säsong som den kommer, med tanke på den struliga och dåliga träningen i vår och sommar. För att till nästa år köra de större nationella tävlingarna.